За първи път в България ще се проведе събитие на BKFC – американска организация, набираща популярност в бойните спортове.

Събитието ще е на 17-и ноември в „Арена София“, а в играта на Gong.bg, свързана със събитието, се включиха много хора, които спечелиха билети и тениски.

Добралите до билети са Даниел Б., Галин К., Иво Н., Явор М., Ивайло С., Боряна В., Борис Г., Валери Н.м Дейвид П., Димитър Т.

Грабни ваучер за голямото събитие в Grabo.bg

Организаторите също така предварително подариха и тениски, като такива ще получат цели 21 човека – Михаил П., Ангел А., Константин З., Христо., Владимир Х., Фердун О., Николай М., Николай В., Стилиян М., Димо Й., Петър С., Петър Н., Светослав., Георги Г., Иван К., Тихомир М., Стоян Г., Алекзандър К., Олег С., Максим К.

За момента планираните срещи са 12, като главната е между световният шампион по бойно самбо и ММА Росен Димитров и многократният шампион по жиу-жицу и ММА боец Тодор Желязков. Росен Димитров е и действащ президент на Българската федерация по самбо - това е абсолютен прецедент, в който президент на федерация ще участва в двубой и то по такъв правилник.