Конър Макгрегър е готов да се завърне в UFC до края на годината и разкри, че е имал намерение да се върне още през юли, но счупена ръка по време на спаринг е попречила на по-ранно завръщане.

Ирландският ММА боец не се е състезавал в октагона, откакто загуби титлата си в лека категория в двубой срещу Хабиб Нурмагомедов на UFC 229 през октомври миналата година.

Впоследствие, през март месец Макгрегър заяви в Twitter, че се оттегля от спорта, но сега отрече това да е истина.

В разширено интервю за ESPN ирландецът обсъди завръщането си в UFC и разкри, че иска това да се случи преди 2020 г.

"Трудно е… Но бих казал, че може да го организираме. Вече се намирам в добър ритъм, не съм загубил форма, само трябва да поработя малко над граплинга. Реалистичната цел е краят на годината", каза Макгрегър.

Ирландецът каза, че отчаяно иска да си отмъсти за загубата срещу Хабиб, но няма да настоява реваншът срещу руснакът да е първият му двубой след завръщането. 

„Искам да си върна титлата. Искам да си отмъстя… Не направихме най-добрата подготовка тогава. Но няма да чакам.”

За първи път от доста време Макгрегър не постави нито едно условие за свой следващ двубой.

„Ако ме питаш срещу кого.. срещу когото и да е. Ако е Дъстин (Порие), нека да е Дъстин,. Ако е Нейт (Диас), нека да е Нейт. Ако е Хорхе (Масвидал), Хорхе... Не знам, дори не познавам Хорхе толкова добре, видях последните му две срещи. Тони Фъргюсън, Джъстин Гает, реванш с Макс Холоуей, реванш с Жозе Алдо. Има толкова много колани за мен”, закани се Прословутия.

„Всъщност няма значение срещу кого. Важното е само да се завърна”, завърши Макгрегър.