Втора лига отново е тук! Сезон 2019/2020 не успя да завърши и бе прекратен преждевременно заради пандемията от коронавирус, но сега битката за влизане в елита отново са на ход и е по-ожесточена от всякога. 

Пирин Благоевград се очертава като големият фаворит за спечелването на надпреварата. "Орлетата" изградиха сериозен състав и не крият амбициите си за завръщане в елита на България. 

Именно те ще открият новия сезон във втория ни ешелон с гостуване на Хебър. Отборът от Пазарджик пък е друг от отборите, който можем да сложим сред претендентите за влизане в efbet Лига, така че още днес ще видим чии претенции са по-сериозни.


Срещата между Хебър и Пирин Благоевград стартира точно в 17:45 ч. и ще можете да я гледате пряко по DIEMA SPORT. 


Другият двубой от днешната програма е между Лудогорец 2 и Миньор Перник. Разградчани ще използват и този сезон за обиграване на състава си чрез своя втори отбор, докато "Чуковете" се завърнаха сред професионалистите и вероятно ще имат нужда да се ориентират в новата обстановка. Въпреки това можем да очакваме Перник отново да бъде горещо, както винаги.

Тепърва ще бъдат демонстрирани сериозни амбиции за влизане в efbet Лига, но се очаква в борбата за челните места да бъдат Септември София, Локомотив София, Нефтохимик, изпадналият от елита Витоша Бистрица, а няма да е изненада и някой от останалите отбори да се намеси сериозно.