Втородивизионният Пирин Благоевград пуска в продажба сезонните карти за новото първенство. Притежателите на ВИП и супер ВИП абонаменти ще получат безплатно място за паркиране в деня на мача на стадион "Христо Ботев", съобщават "орлетата".

За лоялните ни фенове, притежатели на сезонни ВИП карти от миналия сезон, поради това, че не успяха да бъдат на стадиона за всички мачове, от клуба имат специална изненада - Gift карта на стойност 50 лв., с която могат да пазаруват клубни артикули от нашия Фен Шоп в Благоевград. За тези, които сега подновяват абонаментните си карти от миналия сезон, сме подготвили подарък - Gift карта на стойност 20 лева, с която да изберат артикул на любимия Пирин във Фен Шопа.

Привържениците, закупили сезонни Супер ВИП карти за новия сезон, ще имат възможност да се насладят на специален кетъринг по време домакинствата на мачовете от първенството и купата на България. Всички притежатели на сезонни карти ще бъдат с предимство при запълване на капацитета на стадиона по време на ограничението, заради пандемията от COVID-19. Всеки притежател на абонаментна карта ще получи персонализирано място на стадион "Христо Ботев", като на седалката ще бъде изписано неговото име, добавят от клуба.

Абонаментните карти могат да бъдат закупени само от Фен Шопа на улица ул."3-ти март" № 7. Там ще намерите и останалите официални продукти на ФК Пирин. Скоро сезонни карти ще се предлагат и онлайн.

Цени на абонаментните карти и билети:

- Супер VIP

Сезонна карта - 700 лв. (важи и за мачовете от турнира за купата на България. Включен кетъринг за всеки мач)

Билет за един мач - 50 лв.

- VIP

Сезонна карта - 280 лв.

Билет за един мач  - 20 лв.

- Странични сектори

Сезонна карта - 84 лв.

Билет за един мач  - 6 лв.

- Семеен сектор

Двама възрастни и дете (билет за един мач) - 10 лв.

Един възрастен и дете (билет за един мач) - 8 лв.

- Пенсионери

Сезонна карта - 49 лв.

Билет за един мач  - 3.50 лв.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.