Тодор Киселичков, треньор на Янтра, анализира представянето на своя отбор след загубата от Етър. Според него, тимът е допуснал два гола, които можеха да бъдат предотвратени. "Отбелязаха ни гол от корнер, чрез много висок футболист, на който трудно се противодейства. Трябва да владеем топката и да държим инициативата," коментира Киселичков.

Треньорът обясни, че вторият гол е резултат от непредпазливост: "Хванаха ни неподготвени и не успяхме да реагираме. Въпреки това, след този момент показахме, че можем да играем силно и създадохме ситуации, но не успяхме да изравним."

Киселичков похвали усилията на своите футболисти, като отбеляза, че те са се раздавали напълно, но все пак не са успели да спечелят мача. "Ние можем да играем футбол, трябва да сме по-освободени. Имаме качества и можем да се защитаваме добре," добави той.

Янтра разполага с много млади играчи, които се стараят много, включително Мартин Ганчев, който е роден през 2006 година. "Имаме и други млади момчета и трябва да им се дава шанс в мачовете. В същото време, ни е необходим поне един по-класен футболист," сподели Киселичков.

Той отбеляза, че няма лесен мач за никого и очаква добри представяния в бъдеще. "Очаквам да се представим добре в следващия мач и да победим Марек в Дупница. Имаме много малко почивка, но искам да покажем същото лице и мотивация като последните 30 минути днес," завърши Киселичков.

Още вижте във видеото: