Футболистът на Ботев Враца Йордан Апостолов коментира победата на „зелените“ с 2:1 над Царско село в прекия сблъсък за първото място във Втора лига. Авторът на първото попадение за врачани, заяви, че битката е „жестока, на много фронтове и не само на терена“.

„Днес ключът към 3 точки бе себераздаването от всички, бяхме като юмрук. Борба от първата до последната минута и мисля, че показахме, че сме по-добрият тим от Царско село. Тактическите указания - да затваряме пространствата и да не им оставяме шансове да играят с топката, постоянно да има човек на гърба им. Да ги захапем от първата до последната минута, мисля, че се справихе. Една грешка допуснахме, но нормално. С оглед показаното на терена, показахме, че сме по-стойностният тим. Важен психологически мач, знаете колко е тежка битката за първото място. Вече с две победи в преките мачове, остават още много важни мачове. Имаме още една точка пасив. До края ни остават само важни мачове и трябва да покажем същата игра като днес. Направим ли го, мисля, че накрая ще се поздравим с успех“, започна голмайсторът.

„От първия ден, в който сме се събрали и момчетата откакто са се събрали, за това работим да издържим до края на сезона - да държим това ниво и да играем както днес“, придължи Апостолов, който отбеляза дебютен гол с екипа на врачанския тим.

„Това ни е целта, да стигнем до мястото, което дава директна промоция. Правим всичко, което зависи от нас, битката е много жестока, на много фронтове, не само на терена, но каквото зависи от нас ще го направим“, коментира още Йордан Апостолов.