Голмайсторът на Царско село Георги Минчев очаквано е доволен от победата с 2:1 над Черноморец Балчик в последния 30-и кръг на Втора лига. Той реализира и двете попадения за успеха на тима си, който завърши на второто място в класирането. Така Царско село ще трябва да се изправи срещу загубилия от двубоя между Дунав и Етър и да опита да си спечели място в елита.

“Не бих отдал трудната ни победа на напрежение. Може би на това, че е последен мач. Бяхме изморени, влязохме тежко в мача, но за наш щастлив край завършихме с победа и сега всичко е концентрирано върху баража”, каза Минчев.

“Лично мен резултатите в другите мачове не ме изненадаха. Очаквах и двата отбора да си победят, ако нещо беше станало, щеше да е добре дошло за нас, но лично аз не съм очаквал”, допълни той.

“Имаше един от три мача, който трябваше да спечелим, за да се класираме директно в елита. Не се получи. Вината е на отбора, не обвинявам никого. Така е трябвало да стане, сега на баража ще си бием и ще е по-сладко”, заяви още футболистът на Царско село.