Наставникът на Берое Александър Томаш коментира проверката с Лудогорец II, която беше спечелена от старозагорци с класическото 3:0.

"Тренировка за нас, това което искахме, ползотворна тренировка. Алкан има качества, но все още нещо, ще говорим с него на 4 очи, ще видим още тази вечер дали ще подпишем с него", коментира след проверката с Лудогорец II наставникът на Берое Александър Томаш.

"Селекцията е отворен процес, ако излезе нещо, което наистина си заслужава, защо да не го привлечем, това е отборът, с който ще започнем. В Берое ииска да има футболисти, които искат да играят за тима. Всички, които имат желание са тук. Ако се случи нещо, ще го разберете. Ние не спираме никой, но все пак си има и договорни отношения. Плановете се променят винаги, въпросът е дали ще можем да реагираме", добави той.

"Не искам да си правим генерални оценки от днес, искам да благодаря на Лудогорец за контролата, която проведохме. Това е целта, да се забавляват играчите на терена, да го правят и на мачове, независимо срещу кой отбор  излизат. Все още сме в подготовка, Камбуров изигра 90 минути, не исках той да се включва в защита, да пробваме да играем с човек по-малко в защита, но трябва да ги освежим играчите, тъй като са малко тежички. Имаме още две седмици до старта на шампионата", добави още той.