Едно от новите попълнения в ЦСКА Диего Фабрини предизвика шумен отзвук с избора си да дойде на "Армията". Той е главно от Румъния, където носеше екипа на местния Ботошани и откъдето имаше сериозен интерес за подписа му - от местния гранд Динамо Букурещ. 

Изданието Digi Sport разкри, че италианецът е водил паралелно преговори с няколко отбора и в крайна сметка предпочете да дойде в София. Първоначално старши треньорът на "кучетата" Мирча Редник се изказа остро по негов адрес, твърдейки, че не е спазил мъжката си дума, след като е дал съгласие да подпише с Динамо, а сега това стори и спортният директор на клуба Йонел Данчулеску. 

"Не ме интересува този човек. Доколкото знам, е водил разговори паралелно с няколко клуба. Доколкото разбрах, в крайна сметка е избрал ЦСКА. Но по моите разбирания, когато дадеш принципно съгласие да подпишеш с даден отбор, това е като да си го подписал."

"Само се надявам неговият агент да не ни е използвал като разменна монета, за да издейства по-добър договор на клиента си", заяви пред румънското издание спортният директор на гранда от Букурещ Йонел Данчулеску.