Ръководството на Левски се похвали с нов генерален спонсор. Това ще е букмейкърът Efbet, с който "сините" подписаха 3-годишен договор и чието лого ще стои отпред на екипите на играчите от догодина. Това разкри изпълнителният директор на клуба Красимир Иванов и Валентин Божилов от страна на компанията. 

"От 1 януари логото ще е официално на гърдите на играчите Партньорството се разширява, надяваме се да работим с тях за идеите, които имаме. За нас като клуб е важно, че имат професионализъм към нас, силно сме впечатлени от вниманието им към детайлите. Помощта им няма да е само финансова, а ще е за постигане на едни по-големи цели за в бъдеще." 

"Договорът е 3-годишен. Колкото по финансовата параметри, не мога да разкривам детайли по тях, но те са значителни за България. Още с началото на пролетния дял на шампионата ще видите още много от партньорството ни", заяви Иванов и сподели какво се случва с досегашния генерален спонсор на клуба "Виваком". 

"Виваком остава спонсор на Левски, името на стадиона носи частично тяхното име, продължаваме да работим с тях. В края на февруари имаме една интересна инициатива с тяхното име, те са един от основните партньори на Левски и работим с тях", добави Иванов. 

"Изключително сме щастливи, че продължаваме да работим все по-активно с Левски, ставаме генерален спонсор. Последните четири години сме активно работещи с тях. Те са един от най-популярните и един от най-успешните отбори в България. Впечатлиха ни техните проекти, искаме да го направим по-стабилен финансово и да сбъднат мечтите си", заяви Валентин Божилов от Efbet.