Старши треньорът на Ботев Враца Сашо Ангелов логично не бе щастлив след поражението на тима му от Ботев Пловдив с 0:1 в Първа лига. Наставникът на врачани довери, че мястото на Ботев Враца трябва да е две места по-нагоре от сегашното в класирането.


„Момчетата имаха шансове, които бяха много малко. Ботев е сериозен отбор и не можахме да реализираме. Те имаха положения, а това на Петков влезе”, бяха първите думи на Ангелов.

„Оставиш ли да играе Ботев Пд с топката е много опасно. Исках да стоим по-добре тактически, но не се получаваше винаги. Нямахме концентрация при гола им. При условие, че се отворим, то ще имаме проблеми. Получаваха се доста положения на Ботев и исках да бъдем по-прибрани,да изчакаме нашия момент. Ако някой си мисли, че Ботев да се пресира към този етап, то жестоко се лъже. Резултатът нямаше да е 0:1, а повече”, продължи Сашо Ангелов.

„Мина първия полусезон. При победите имаше настроение от хората, че можем да бъдем по-напред. За мен реалното ни място е две позиции по-нагоре от сегашното ни място. В гостуванията имаме повече точки, отколкото тук. Очаквам по-голяма подкрепа от публиката и от нас си зависи да я получаваме. Тя е 12-ия ни играч, но отборът, ако не се раздава…”, завърши треньорът на Ботев Враца.