Треньорът, извел Цървена звезда до единствената му европейска клубна титла Люпко Петрович обяви, че има вариант да се завърне в родния футбол. Той обяви, че вече е имал контакт със собственика на ЦСКА Гриша Ганчев и може да се присъедини към отбора. 

Сърбинът вече обяви пред "Дарик", че е приключил с треньорската професия, след като за последно изведе тима си АПР до титлата в Руанда. Така че вероятно е обсъждано да поеме друг пост при "червените", но няма да е до края на тази година. 

"Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев е мой добър приятел и аз при него съм работил много пъти. Имаме добра връзка помежду си. По този въпрос (бел. ред. да отиде в ЦСКА) започнахме да водим някакви разговори, макар да няма нищо конректно засега", заяви Петрович пред "Тема Спорт" и продължи. 

"Ще видим, ще видим, може и да стане. Бях за един ден в София, говорихме с Ганчев, след това се върнах в Сърбия. Дали ще има яснота преди Нова година? Сигурно ще е по-нататък. Но, да, има вариант да дойда в ЦСКА", сподели Петрович.