Капитанът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски разкри пред  cska.bg, че атмосферата при "армейците" е прекрасна и вярва, че хубавата подготовка, която тимът прави, ще даде началото на нещо голямо

Според него всички в отбора вече са свикнали с Нестор Ел Маестро и неговите изисквания. Защитникът похвали и новите попълнения като заяви, че Стипица, Секулич, Жоржиньо, Бикел и Перейра са добри момчета, които се справят отлично и може да каже само суперлативи за тях.

"Опитваме се да изграждаме нещо като стил и схема на игра. Тепърва има да надграждаме. Това, което направихме досега е една добра основа. Новият треньор още в началото постави ясни условия, които трябва да спазваме. Свършихме много работа досега и се надявам, че това е началото на нещо голямо.  Новите попълнения са много добри момчетата. Говоря езикът им и така се опитвам да ги приобщя към отбора. Атмосферата е прекрасна.  За мен предстоящите мачове с Рига са по-специални, защото ще играя за първи път официален мач в европейските клубни турнири. Посещавал съм мачове от Лига Европа, като дете. Гонил съм топките, бил съм и на трибуните, но сега на терена ще бъде различно. Все още не сме разучавали противника, но има време до първата среща", каза Божидар Чорбаджийски.

Билетите за първия мач на "армейците" в Лига Европа срещу Рига вече са в продажба. Мачът е на 12 юли.