Младият нападател Тонислав Йорданов сподели пред клубния сайт CSKA.BG, че е готов да води атаката на ЦСКА, ако получи шанс да го направи.

19-годишният футболист отбеляза и двата гола за победата над руския УФА с 2:1 и заяви, че се надява да реализира още попадения и да радва червените фенове.

Талантливият играч лекуваше контузия през последните 4 месеца на изминалия сезон, но разкри, че вече се чувства добре и е готов за игра.

Той коментира, че подготовката до момента преминава при изключително тежки натоварвания, но вярва, че това ще даде положителен резултат и с Нестор Ел Маестро тимът ни ще постигне много успехи.

"Доста тежка подготовка, но това е нормално, тъй като трябва да се подготвим за новия сезон, мисля, че нещата ще се получат. Не бях играл 4-5 месеца, но сега съм готов за игра, ако треньорът ми даде шанс съм готов да играя", коментира той.

"Надявам се и в официалните мачове да вкарвам. Срещу Шахтьор нямах шанс да отбележа, готов съм да водя атаката на ЦСКА, ако ми се даде шанс, всичко зависи от мен. Пожелавам си да съм здрав, и да вкарам колкото се може повече голове", добави той.