Треньорът Нестор Ел Маестро изведе футболистите на ЦСКА на последна тренировка по време на лагера в Австрия.

"Червените" се прибират в София тази вечер с полет от Мюнхен, който се очаква на Терминал 2 на летище София в 23:00 часа.

На австрийска земя ЦСКА изигра 4 контроли.

ЦСКА

източник: cska.bg

Първият съперник - японският В-Варен Нагасаки, беше победен с 3:0 след голове на Тиаго Родригес, Кристиян Малинов и Едвин Джеси. Във втората проверка "армейците" се наложиха над шестия в руското първенство УФА с 2:1, като и двете попадения бяха реализирани от 19-годишния Тонислав Йорданов.

Срещу шампиона на Украйна - Шахтьор (Донецк), ЦСКА се представи на ниво и записа нулево равенство. В последната приятелска среща вчера ЦСКА и датскияТ Брьондби си отбелязаха по 3 гола, като за "армейците" точни бяха завърналият се след контузия Фернандо Каранга, новото попълнение Жоржиньо и Тиаго Родригес.

Утре, 4-и юли футболистите ще почиват, а в четвъртък продължават подготовката си на базата в Панчарево, съобщава официалният сайт на "червените".

В събота (7 юли) от 16:00 часа на "Българска армия" тимът на ЦСКА ще изиграе последната си контрола по време на лятната подготовка срещу Царско село, като преди старта на мача ще бъде и официалното представяне на отбора за новия сезнон.

ЦСКА

източник: cska.bg

Първият официален мач на ЦСКА е срещу Рига (Латвия) на 12 юли (четвъртък) от 20:45 часа на "Българска армия" - среща от първия квалификационен кръг на Лига Европа, а реваншът е на 19 юли в Латвия.

Новият сезон в Първа лига започва на 21 юли, когато на стадион "Българска армия" ще гостува Локомотив (Пловдив).

ЦСКА

източник: cska.bg