Капитанът на Словения Боян Йокич изчетка здраво двама от избраниците на Петър Хубчев преди утрешния мач между двата тима. България гостува на стадион “Стожице” утре от 21,45 часа в първата си среща от Лигата на нациите.
 
“Познавам Ивелин Попов от руската Висша лига. Той е прекрасен играч, който може да определя ритъма на игра на своя отбор и винаги може да измисли нещо нестандартно. Срещу Десподов играх една контрола това лято. Той е млад и обещаващ футболист, мисля, че е изгряваща звезда. Като цяло България разполага с доста индивидуалности с добри качества”, заяви футболистът на руския УФА.
 
Той разкри и очакванията си за мача в четвъртък: “Това е нов турнир, в който имаме своите амбиции. Мачът и самият старт в надпреварата са много важни за нас. Ние сме домакини и затова ще играем за победа”.
 
“България е качествен отбор, и сме близки като качества. Съперникът ни пресира високо, можем да очакваме дълги топки от тяхната половина и трябва да внимаваме да не получим гол”, каза още Боян Йокич.