Защитникът на България Николай Бодуров беше поредният от състава на "лъвовете", който отдаде поражението с 0:1 от Франция на прекаления респект към съперника в началото. Именно тогава инкасирахме и попадението. 

"В началото бяхме твърде респектирани, вкараха ни гол. Но после си повярвахме и играхме като равен с равен срещу Франция. То не е от сега отлепена ютията, още от победите над Холандия и Швеция е това. Никой не вярваше, че два мача преди края ще имаме шансове. Със себераздаване върнахме хората." 

"Аз откакто съм в националния отбор, все се борим за бараж и накрая все нямаме шанс за него и отпадаме. Ние нямаме звезди и трябва да разчитаме на колектива. Тоя отбор се крепи на това, всички играем и напред, и назад." 

"Още е рано да се каже дали можем да се мерим с големите. Трябва да излязат футболисти в топпървенства и тогава. Срещу такива играчи само с раздаване можеш да се докажеш и да направиш нещо." 

"Първите 20 минути ми беше тежко, имал съм и по-тежки мачове. Като си на терена се вижда как се движат играчите и се вижда как играят у нас", заяви Николай Бодуров.