Собственикът на Славия Венцислав Стефанов заяви, че Димитър Бербатов, Димитър Рангелов и Благой Георгиев биха били много полезни за националния отбор.

„Никога не е ставало въпрос в Изпълкома дали Ивелин Попов да бъде викан или не. Нито съм чул Борислав Михайлов да е казвал, или който е да е от членовете на Изпълкома да не бъде викан и едва ли не, че той е направил нарочно това нещо. Аз не познавам много добре Ивелин Попов. Такива пердета като него успяват във футбола. Надявам се, че си е взел добра поука“, сподели Стефанов.

„Ние нямаме 20-30 супер талантливи футболисти, за да може да се лишим от един играч, който може да бъде полезен на националния отбор. Ако Ивелин стъпи здраво, той има бъдеще в националния отбор“, добави собственикът на Славия.

„Смятам, че Димитър Рангелов, Благой Георгиев и Димитър Бербатов биха били много полезни на националния отбор. Бербатов е „S“ класа футболист. Нямам коментар. Рангелов и Благо не трябва да бъдат зачерквани за националния отбор“, каза още Венцислав Стефанов.

Валентин Грънчаров, специален пратеник на Дарик радио в Анталия