Младежкият национален отбор на България гостува на Израел в последния си мач от Група „D“ на квалификациите за Евро 2025. Срещата на стадиона в унгарския град Дьор стартира в 19:00 часа българско време и ще може да я наблюдавате в пряко предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на платформата PLAY DIEMA XTRA. На сайта Gong.bg ще проследим на живо всичко най-интересно от сблъсъка.

„Лъвчетата“ вече изгубиха шансове да се класират за финалите догодина, но ще играят с пълни сили, за да защитят честта си срещу аутсайдера в групата. Момчетата на Александър Димитров, които нямат успех в последните си два двубоя, заемат третата позиция с 12 точки, колкото има и Косово, след три победи и също толкова равенства и поражения. В последния си мач младите ни момчета отстъпиха злощастно с 1:2 в гостуването си на лидера Германия.

Израел, от своя страна, има само една победа и осем поражения до момента, като е на последното шесто място с актив от три пункта.

През септември миналата година „лъвчетата“ се поздравиха с минимална победа над този съперник и сега ще се стремят да завършат квалификациите с още един успех.