Крилото на българския национален отбор Радослав Кирилов говори преди заминаването за Белфаст, където утре "лъвовете" ще се изправят срещу Северна Ирландия в двубой от група C3 на Лигата на нациите. Офанзивният футболист увери, че настроението в тима е перфектно, въпреки че селекцията на Илиан Илиев не успя да победи Люксембург преди два дни на "Колежа".

"Настроението е перфектно. Може би не изиграхме най-добрия си мач срещу Люксембург, но бяхме солидни, не допускаме голове. Ако успеем да подобрим нещата в офанзивната част на играта, утре може да направим добри неща.

Готови сме за такива мачове. Трябва да подобрим нещата в офанзивната част на играта и мисля, че може да се поздравим с успех.

Стремим се винаги да играем за победа. До момента мачовете са равностйни, но мисля, че утре имаме всички шансове да се поздравим с успеха. Ако го направим - не че ще си гарантираме първото място, но шансовете ще се увеличат доста. Мачът ще бъде тежък, но имаме всички шансове.

Мачът ще бъде физически и ние трябва да отговорим. Може би няма да е най-красивият мач за гледане, но трябва да сме готови. До момента показахме, че сме готови. Надявам се да продължим така.

Тази серия ни дава една солидна основна, на която трябва да стъпим. Отборът не допуска голове, отборът е стабилен в дефанзивен план. Трябва да реализираме ситуациите си. Ако го направим, отборът ще покаже по-голямо израстване, към което се стремим всички", заяви Кирилов на летище "Пловдив".