Ами село Плоски, това е положението !
Ами то в отбора няма българи, как да станат нещата?
Това момче в кое ЦСКА ще играе?
Ами не е хубаво с крадени пари от народа да се издържат футболни клубове! А обръчите от фирми на Доган действат ............................. Инджов съсобственика знае за какво иде реч :)) Добре е малко срам да има човек!
@Romanisto Когато парите са откраднати от народа е важно.
Абе друго си е ДПС да налива пари в един отбор чрез съсобственика си Инджов. За това ни вопъл, ни стон :))
Danano, и тук така. Вратарчето му влезе с коляно, тип таран. Нарушение в никакъв случай не бива да се отсъжда :)
Danon. а когато са контузили Ван Дайк дали съдията е отсадил поне нарушение ?
Добре дошъл на Герена Антонио!
Ужас!
@Neznaiko1912 Калъфки или не, но ще си бъдем винаги Левски, отбора на народа! Никога няма да предадем отбора си, да го погребем и да домъкнем някакви диви селяни в София на тяхно място :)
ЧРД!
Павка, връщаме ги! Подъл номер е, не се лови! Това ще обезсмисли всичко.
@BaLoN Пак си се изнервил нещо. Споко е човек, всичко около Левски-София ще бъде наред, не се нерви така! :)))
РосенВарна, да не сте интимни със Серж Йофу и да му търсиш работа?
@dreben23 Ти на кое ЦСКА си фен?
@BaLoN ................Много нервен и напрегнат ми изглеждаш. Цял ден хлипаш и стенеш по разни незначителни проблеми. Явно си много нежна, лесно ранима душа. Споко, нещата ще се оправят!
@eddie Това не го мисли! Има кой.
Споко, днес ми изглеждаш много нервен! Всичко ще бъде наред, обещавам те! :)
А по принцип има ли значение когато имаш дългове дали ги обслужваш надлежно или имаш ли дългове, автоматично оставаш без лиценз, нишо че си връщаш борча коректно?
Истината е важна,истината !!!
@KKurtev Ето какво се казва в текста, който публикуваме без редакторска намеса:

“Уважаеми Господа,

При настъпилите форсмажорни обстоятелства и въведеното извънредно положение в България за ограничаване на епидемията от COVID-19, която обхвана целия свят, солидарно и логично и футболното първенство в България бе спряно за неопределено време.

Ние като клуб изпълняваме стриктно всички разпоредби на държавните органи и институции, с надеждата, че нещата скоро ще се върнат в обичайния си ритъм.

В тази връзка ние, като търговско дружество, редовно плащащо данъците си и осигуряващо работа и прехрана на немалко персонал, сме притеснени от последиците, предизвикани от спирането на българския шампионат.

Клубът ни няма как да генерира приходи през този период от своята спортна и маркетингова дейност, което ще доведе до големи финансови загуби от неизпълнени рекламни и спонсорски договори, продажба на билети, както и от планувани трансфери на свои футболисти.

Същевременно ще продължаваме да бъдем изряден данъкоплатец към държавата и коректен работодател към служители и състезатели, което ще ни коства значителни финансови средства.

Призоваваме Ви да окажете съдействие както на нас, така и на другите български професионални клубове и съвместно с държавата и правителството да предприемете наложителни стъпки, координирайки и изработвайки механизъм за компенсиране на тези загуби.

Убедени сме, че БФС има начини, по които това може да стане. Например в Италия вече са регламентирани подобни мерки за подпомагане на местните футболни клубове.

Вярваме, че със съвместни усилия ще успеем постигнем запазване на футболното първенство от провал и предотвратим ненужни фалити на някои от клубовете.“

С уважение: Ръководството на ПФК ЦСКА София ЕАД
Нека сега видим в оригинал, ръководството на ЦСКА-София дали е искало точно дискусия по проблема както пишат някои тук или нещо друго:
@Gepet Забравя се понякога :)