Вратарят на националния отбор на България Николай Михайлов заяви, че еуфорията около мача с Италия е преминала.

„Мисля, че еуфорията около мача с Италия премина. Възстановихме тези дни, а вчера направихме две тренировки и разучвахме Армения. Мисля, че сме готови за утрешния мач. Ако утре не победим и не вземем трите точки, все едно нищо не сме направили срещу Италия“, сподели Михайлов.

„Армения е доста неприятен отбор. Играят агресивно, имат добри нападатели и крила. Няма да бъде лесен двубоят. Ако играем нашата игра и бъдем агресивни, ще имаме възможност да отбележим голове. Да се надяваме, че няма да допуснем. Не може да има подценяване от наша страна. Започнахме добре тези квалификации, но нищо повече.“

„Надявам се Иван Иванов да бъде добре. Биха му няколко инжекции на момчето, глезенът му спадна. Надявам се да стисне зъби и да успее да играе, защото е важна фигура за нашия отбор“, добави националът.

„Важно е да си вкараме положенията и да вземем трите точки. След мача с Италия сме малко по-спокойни. Знаем какво правим на терена, което е много важно. Изпълняваме нещата на 100% и сме много стриктни. Това може само да ни мотивира и следващият мач да сме още по-добри“, продължи вратарят.

„За мен ще бъде провал, ако не победим Армения. След този мач с Италия и с играта, която показахме не може да си позволим да загубим точки срещу Армения, ако искаме да постигнем нещо. В къщи трябва взимаме максимален брой точки. Нормално е след мача очакванията да са големи. Не смятам, че това трябва да ни окаже лошо влияние. Трябва да печелим, за да върнем хората на стадиона“, каза още Николай Михайлов.