„Може би оставихме малко неприятни впечатления с последните 20 минути от този мач, с оглед на двубоите, които изиграхме до този момент в нашата група. Важното е, че победихме и сега ни предстоят два финала”, заяви защитникът на националният ни отбор по футбол Иван Иванов след победата с 2:1 над Малта в световната квалификация играна на стадион „Та Кали” в Ла Валета.

„Най-важното в този мач беше да спечелим. Опитахме се да играем добре и мисля, че се получи, но през второто полувреме ни падна концентрацията и това доведе до поредица от неточни пасове. От това се възползва отборът на Малта. Ние знаехме, че те имат страхотна контраатака - срещу Дания по този начин направиха много положения. Но най-важното е, че победихме, взехме трите точки и сме на второ място”, добави бранителят на Базел.

„Поуката от този мач е, че не трябва да ни пада концентрацията. Треньорът постоянно ни повтаря, че когато това стане сме един нормален отбор, а когато сме концентрирани през всичките 90 минути сме един доста силен отбор. От всичките мачове дотук, сме се отпуснали за 15 минути едва тази вечер, което се случва при всеки един отбор”, каза още юношата на ЦСКА.

„В предишния мач срещу Италия играхме добре, но не спечелихме нищо. Днес взехме трите точки срещу един неприятен отбор. Сами виждате, че никой не може да ги победи с лекота, винаги създават неприятности на отборите, така че най-важна е победата”, категоричен бе Русия.

„Мисля, че сме готови за „войната” в Армения. Всеки един от нас затова е тренирал цял живот – да играе такива мачове. В последните 10 години никога не сме били така близко до класиране на голям форум. Мисля, че в оставащия месец ще бъдем подготвени напълно и ще изиграем перфектни два мача”, завърши оптимистично Иванов.