Старши треньорът на Царско село Никола Спасов коментира тежката загуба с 0:3 от Ботев в Пловдив. Новакът в елита допусна поражение с 0:3 в Коматево, а Спасов сподели, че отборът му е изиграл „наивен мач”.

„Наивно изигран мач от моя отбор. През цялото първо полувреме играхме добре, държахме топката, контролирахме играта. Допуснахме наивни грешки, при първия гол топката излизаше в аут. Демотивиращо е срещу отбор като Ботев, който е в подем в момент. Вторият гол беше почти автогол. Върната топка, която спря във водата. Лоша реакция от останалите хора в защита. Елементарен гол”, коментира Спасов след мача. .

„Демотивацията беше пълна. Мачът свърши през първото полувреме.. Опитах се да вдигна отбора на почивката, да обърнем нещата, но не се получи. Имаше липса на концентрация в началото на второто полувреме, можеше да допуснем трети гол. Мисля, че не играем лошо в последните мачове, лош е последният пас, завършващият удар. Мисля, че нямаше дузпа, но това няма никакво значение. Имахме ситуации, но не успяхме да отбележим гол. Всичко се обезсмисля. Още един нещастен мач, мисля, че нещата в следващите мачове ще ни се върнат. Полагаме усилия, но без да вкараме гол, няма как да се получи. Ботев има изключително добри играчи, днес играха с най-доброто, което е нормално. Отборът им е в подем”, завърши Никола Спасов.