Капитанът на Славия Галин Иванов сподели, че договорът му с клуба изтича през лятото, но все още няма договорка. Самият футболист беше категоричен, че иска да остане при „белите“. Той коментира ситуацията след победата с 1:0 над Ботев Пловдив като гост в 31 кръг на efbet Лига.

Галин Иванов беше избран за Играч на мача.

„Изтича ми договорът, не съм говорил с ръководството. След края на сезона ще седнем и ще говорим. Аз имам желание да играя за Славия“, сподели Иванов.

„По-важното е, че вкарахме един гол повече. Ботев Пд е отбор с много добри футболисти, радвам се, че победихме. Справихме се доста добре в защита. Надявам се да успеем и занапред по този начин, да не допускаме лесни положения“, каза още лидерът на Славия.

„Излязохме днес да се забавляваме, не направихме най-добрия си мач, успяха да влязат и много млади футболисти, аз не играх на позицията си, но все пак успяхме да запишем добра победа. Надявам се да играем отпуснато, с по-голямо самочувствие в следващите мачове. От лятото отборът ще е по-компактен и ще се върнем към добрите игри, които сме показвали преди“, завърши Галин Иванов.