Капитанът на Черно море Даниел Димов отпадна от групата за мача с Локомотив Пловдив от 31-вия кръг на efbet лига. Причината е травма на опитния играч. До последно той бе под въпрос, но на последното занимание на „моряците“ отово усети болка в бедрото и отпадна от избраниците на наставника на „моряците“.

От списъка отпадна и Мартин Дичев.

Срещата между Черно море и Локомотив Пловдив е в неделя, 28 април от 20:15 часа на стадион „Тича“ във Варна. Срещата ще се излъчва по DIEMA SPORT, a в Gong.bg можете да проследите всичко минута по минута.

Главен съдия на мача ще е Ивайло Стоянов, с помощници Димитър Русев и Красимир Миланов, а за четвърти съдия е определен Георги Иванов. За ВАР ще отговаря Петър Кузев с асистент Никифор Велков. Съдийски наблюдател пък ще е Димитър Костов.

Групата: Иван Дюлгеров, Християн Славков, Цветомир Панов, Живко Атанасов, Виктор Попов, Росен Стефанов, Влатко Дробаров, Дани Мартин, Васил Панайотов, Пабло, Мишаел Алвес, Мазир Сула, Берк Бейхан, Николай Златев, Андреяс Калкан, Мартин Милушев, Едгар Пашеко, Илиан Илиев, Уеслен Жуниор, Атанас Илиев, Исмаил Иса.