Отборът на Черно море проведе възстановително занимание на стадион "Тича" във Варна. След него треньорът Илиан Илиев определи групата за предстоящия двубой на "моряците" от турнира за Купата на България с Арда в Кърджали. От 18-те отпадна нападателят Радослав Василев, който получи червен картон в мача със Славия и ще бъде наказан от Дисциплинарната комисия на БФС. Аут е Мартин Костадинов, който е болен, както и Ертан Томбак и Патрик Андраде, които все още се възстановяват от травми. От групата отпадна и вратарят Благой Макенджиев. 

Във вторник рано сутринта Черно море ще отпътува за Кърждали, като ще проведе последната си тренировка преди двубоя с Арда. Мачът от 1/16-финалите от турнира за Купата на България е в сряда, 26 септември, от 16 часа. За главен рефер на срещата бе определен Рюстем Карагарен, а негови помощници ще са Тони Пандарски и Георги Стамболджиев. За четвърти съдия бе назначен Мустафа Шефкет, а за съдийски наблюдател Красимир Стойчев. 

Групата на Черно море: Георги Китанов, Иван Дюлгеров, Пламен Димов, Стефан Станчев, Мирослав Енчев, Илиас Хасани, Атанас Зехиров, Кононго, Емил Янчев, Васил Панайотов, Георги Илиев, Аристот Н`Донгала, Дани Кики, Мехди Фенуш, Петър Витанов, Георги Божилов, Мартин Минчев, Жоржиньо.