Шампионът на България Лудогорец проведе официалната си тренировка преди дуела от груповата фаза от Лига Европа – срещу английския Тотнъм Хотспър. Футболистите на Станислав Генчев излязоха с позитивно настроение на клубната база, а се видяха и позитиви за наставника Станислав Генчев.

Към тренировката на отбора се присъединиха Кирил Десподов и Клаудиу Кешеру, които лекуват травми, но не е ясно дали ще могат да вземат пълноценно участие срещу лондончани. Кешеру започне от първата минута заниманието, докато българското крило се присъедини десетина минути след старта на тренировката към отбора. Същевременно Вандерсон продължава да се готви на облекчен режим отделно от основната група, след като бразилецът също се възстановява от травма. Както е известно, плеймейкърът скъса кръстни връзки точно преди старта на сезона в efbet Лига и досега няма мачове за "орлите".

Британците кацат в 20,00 часа на летище „Варна”, след което директно от пистата отпътува за Разград, където ще нощува преди мача. „Шпорите” няма да провеждат тренировка на „Хювефарма Арена” в деня преди мача.