Президентът на Славия - Венци Стефанов, даде пресконференция, в която говори за всичко най-интересно в българския футбол.

"Ние си копаем в нашата градина и се опитваме да даваме шанс на младите. Едни и същи са облагодетелстваните отбори. Тези, които най-много пискат. Не казвам, че отборът на Славия е ощетен повече от други. Много са ощетени, а много са поощрени".

"Много неща ми хареса и много не ми харесаха в играта на Славия. Харесва ми, че имаме добър колектив. Имаме талантливо поколение, които се бият до последно. Има и неща, които не ми харесват, но ще си останат само за нас. Ниее нямаме финансовите възможности на първите 3-4 отбора. Ще бъдем по-добри, ако имаме повече финансови възможности, но няма да разчитаме на псевдозвезди от Европа.

Твърде много се пише за Светльо. Реална оферта няма. Не ми се иска да му се пълни главата с неща, които са в зародиш. Той заслужава да отиде в силен клуб от Европа, но и не само за него. Питат за много момчета от Славия, но не сме взели решение да продаваме играчи. На този етап няма нищо конкретно, а само интереси", заяви Стефанов.