Нападателят на Пескара - Валери Божинов, заяви пред Gong.bg, че на този етап няма никакво намерение да слага край на състезателната си кариера. По-рано днес се появи информация, че Божинов спира с футбола. Той сподели, че желанието му е да приключи кариерата си в любимия Левски.

Ралица Караджова
12 снимки

"Не знам откъде се появи подобна информация. Медиите ли нямат какво да пишат, или аз съм толкова интересен? Няма нищо вярно в това, че искам да сложа край на футболната си кариера. Хората в Италия ми дадоха шанс да се завърна. Никога не съм се чувствал толкова добре. Кой бяга от хубавото? Да не съм ненормален да спирам. Тук всички ме уважават. Надявам се да продължа договора си с Пескара. На този етап не мисля да се отказвам. Ще играя докато се чувствам добре. Ако един ден реша да се откажа, искам да приключа кариерата си в любимия ми клуб Левски. 

"Сините" ще залагат на повече млади играчи, но имат нужда и от такива като мен. Все пак Живко Миланов вече не е в клуба. Мога да помогна с качествата си и опита. Разговарям често с Георги Тодоров. Надявам се Левски да намери финансова помощ. Бъдете сигурни, че един ден, ако реша да се откажа, сам ще го обявя", заяви Божинов.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.