Кондиционният треньор на „Лудогорец“–  Иван Диас,   обяви в своя Instagram-профил , че напуска клуба. Диас работи през последните два сезона при „орлите“.

Под негово ръководство отборът бе в перфектно  физическо състояние.

Ето какво написа Иван Диас в своя Instagram-профил:

„Идва краят на друг етап от моя професионален живот. Минаха 2 сезона на професионален успех, напускам Разград, печелейки две Суперкупи и две български лиги. И като класират отбора да играе в Лига Европа в две издания.

Не е лесно да оставиш настрана толкова професионален проект, който е амбициозен, колкото този, но семейството винаги е на пъвро място и сега трябва да присъствам на най-важния проект от моя живот, съпругата ми Матилде и децата ми Адриана и Юго.

Бих искал да благодаря на всички служители в клуба, особено на Виктор, но най-вече на играчите, които през тези два сезона успях да подготвям. Водени от техните капитани Дяков, Моци, Марселиньо и Кешеру, които поставиха Лудогорец на европейската сцена.

Отдалеч ще следя успехите на отбора. Благодаря.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IvanInfantes (@infantes_ivan) on


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.