Левски и „Астелас България“ в партньорство с Българското онкологично научно дружество (БОНД) ще отбележат Световния месец за превенция на мъжкото здраве – ноември, с информационна кампания „Заедно срещу рака на простатата“.

Целта на кампанията е да фокусира общественото внимание върху необходимостта от редовна профилактика, ранната диагностика и своевременно лечение на заболяването.

В рамките на кампанията са изготвени два видео клипа на футболна тематика, чрез които да се обърне внимание на мъжете, че превенцията е техният „билет“ да продължат да се радват на живота и да посещават мачовете на любимия си отбор. Видеата ще се излъчват по време на двубоите на Левски през ноември на стадион „Георги Аспарухов“, на 130 телевизионни екрана в 13 лечебни заведения в София, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна, Плевен, Велико Търново, Ямбол и Видин, както и в социалните мрежи на партньорите на кампанията.

 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.