Наставникът на Черно море Илиан Илиев коментира поражението на тима с 0:1 от Царско село в двубой от 8-ия кръг на efbet Лига.

"Неприятно е да загубиш по такъв начин в последната минута от дузпа, няма как да реагираш. И двата тима имаха положения, мач за равен, но тази дузпа реши нещата, трябва да приемем поражението, но ние сме си виновни", коментира Илиев.

"На всеки се случва да греши, при вратарите се забелязва най-много, имахме чиста ситуация преди това, Иван направи преди това спасявания, нямаше как да реагираме, остава в останалите мачове да вземем максималния брой точки, трябва да се съберем, да направим подготовка, имахме проблеми и си пролича", добави той.

"Имаме 8 човека в национални отбори и няма да са със нас, ще работим с останалите в паузата за националните отбори. Постоянство нямахме и миналата година, трябва да вкараме във важните моменти голове, някои хора имат и физически проблеми, напуснаха ни и хора, след два-три положителни мача и самочувствието ще ни се върне", каза още наставникът на Черно море.

подкрепя българския спорт