Нападателят на ЦСКА Али Соу е пред трансфер в Галатасарай. Това твърдят медии в Турция, включително "Nexus Sport". Лидерът в нападението на "червените" е впечатлил скаутите на гранда от Истанбул, воден от легендата Фатих Терим - Императора. Твърди се, че Галатасарай е готов да плати между 6-7 млн. евро за привличането му.

През лятото Соу беше силно желан от френския Дижон, но продължи да играе за ЦСКА, записвайки редица силни мачове, включително два гола срещу Рома при победата с 3:1. 

Както е известно, интерес към звездата на ЦСКА проявяват редица чуждестранни клубове.Според Nexus Sport, играчът на "червените" ще се конкурира за трансфер с нападателя на Замалек Мохамед Мостафа. Информациите в Турция обаче сочат, че Галатасарай няма как да плати 6-7 милиона евро за Соу, каквито слухове се появиха в България.

Те са на база на изявленията, че Мостафа е първи избор пред Галатасарай, но сделката е в застой, тъй като турците не искат да платят 5 млн. евро - сума, която иска настоящият му клуб Замалек. Конкретно за Али Соу се твърди, че Галатасарай ще предложи между 1 и 2 млн. евро на ЦСКА, защото в момента грандът от Истанбул не може да отдели по-сериозни средства за входящи трансфери.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.