Наставникът на ЦСКА – Саша Илич, изрази задоволството си от разгромната победа с 5:1 над Берое. Сръбският специалист коментира и една от най-нашумелите теми в последните дни – отлагането на срещи от шампионата, като заяви, че ако „червените“ достигнат далечна по-нататъшна фаза в Лигата на конференциите, може да отложат един двубой от еfbet Лига. Легендата на Партизан разясни и състоянието на Кръстев и Матей, които не попаднаха в групата за мача със заралии.

„Най-добрият ни мач откакто съм тук. Така трябва да изглеждаме в бъдеще. Доволен съм и от футболистите, които започна, и от тези, които влязоха. Имаме 25 футболисти и ще разчитаме на всеки от тях“, започна треньорът.

„Ако гледаме само днешния мач – така трябва да изглеждаме. Постоянно говорим как това трябва да се случи, от самото начало. За момента играем през 3 дни, защото са такива правилата. Ако продължим много напред, може да помислим за отлагане, защото ще се натрупат много мачове - отборът ще има нужда от 7 дни почивка“.

LAP.bg
94 снимки

„Сейнт Патрикс показаха, че са добър турнирен отбор. Отстраниха Мура, но ние искаме да отстраним тях. Трябва да мислим мач за мач, всеки двубой е важен за нас. Футболистите трябва да дадат дори повече от 100%, защото искаме добър резултат в четвъртък. Аз гледах 3-4 мача на Сейнт Патрикс, имахме и човек, който пътува и ги гледа на живо. Най ме интересува как ние ще изглеждаме“.

„И като футболист, и като треньор съм победител. Кръстев не беше в групата, защото получи контузия в стъпалото, дори не завърши тренировката. Матей пък имаше сериозна контузия из заради нея трябва да почива от време на време. Не съм сигурен кога Линдсет ще тренира, но утре трябва да е при нас. Мисля, че може да играе в Европа. Всеки качествен играч ни е добре дошъл, надявам се, че ще има“, завърши Илич.