Любимецът на феновете на Левски Билал Бари направи кратък коментар пред Gong.bg за предстоящото дерби между "сините" и ЦСКА. 

"Надявам се, че Левски ще спечели дербито, както винаги. Ще бъде труден мач, но отборът може да победи ЦСКА. Не искам да давам съвети на футболистите. Те трябва да се бият и да спечелят дербито за Левски. Това е мач, който е задължително да спечелиш", започна Бари пред Gong.bg. 

"Футболистите трябва да бъдат на 100% от първата до последната минута и да не оставят никакви шансове на опонента. Отборът трябва да играе така, че да не дава шанс на ЦСКА да си помисли, че може да вземе нещо от мача". 

"Кой е мачът срещу ЦСКА, който никога няма да забравя? Естествено, че финалът срещу ЦСКА. Тогава донесохме Купата на феновете. Емоцията беше невероятна и никога няма да забравя този ден и мач". 

"Прогнозата ми е 2:0 за Левски. Не мисля, че ЦСКА ще вкара гол. Голмайстори? Единият ще бъде Фадига. Той прави всичко навреме в големите мачове. Марин Петков или Джавад Ел Джемили също ще се разпишат. Те имат страхотни качества и могат да шутират и вкара от всяка позиция на терена", завърши Бари. 

подкрепя българския спорт