ЦСКА тренира в почти пълен състав за първи път тази седмица, след като всички футболисти, заети с различни национални отбори, с изключение на Матиас Фаетон, вече се присъединиха към подготовката на "червените". Националът на Гваделупа ще се включи в утрешното занимание, което ще е последното преди двубоя с Левски в събота от 15:45 ч. на Националния стадион "Васил Левски".

Днес Християн Петров, Станислав Шопов и Годуин Коялипу проведоха възстановяване, а останалите национали се включиха пълноценно в заниманието, което бе изцяло с тактическа насоченост. Тибо Вион, който имаше лек здравословен проблем, вече тренира на пълни обороти, докато Браян Кордоба все още се готви на облекчен режим. Друг от червените бранители - Лиъм Купър, продължава с възстановителните процедури след контузията, която претърпя в предишния шампионатен двубой.

Утре от 11:00 ч. старши треньорът Александър Томаш и футболист на тима ще дадат пресконференция в зала "Родина" на ст. "Васил Левски", а в 15:45 ч. ЦСКА ще проведе тренировка на клубната база в Панчарево.

подкрепя българския спорт