Легендата на българският футбол Христо Стоичков говори след демонстративния мач, който организира в Стара Загора с участието на легенди на Барселона и изтъкнати играчи на България. Камата заяви, че неговият основен съвет е да си номер 1, като сподели и своя начин за реализиране на тази философия.

Уникално шоу на Стоичков в Стара Загора, Бербо с хеттрик

“Искам да благодаря на всички хора в Стара Загора на кмета – млад кмет с големи идеи. Хората днес покааха обичка към футбола Не съм я забравил. Избрах този град, който е спортен Стара Загора е дала много големи играчи. Жеков - най-големият футболист на България, Драголов, Младенов и още. Искахме да помогнем на децата. Искам да им благодаря, че направиха такъв празник. Не всеки ден можеш да видиш у над европейски и световен шампион. Играл съм с тези играчи. Спомените остават“, започна Стоичков.

„Утре заминавам за Маями. Оттам-нататък искам да се прибера, някои от нещата в последните дни – ураганът, земетресението в Мексико, искам още утре да видя каква е обстановката. Не знам дали някой от колегите ми не е пострадал, искам да видя. Ние сме колеги и трябва да си помагаме“, добави Стоичков.

„Моят основен съвет е да си номер 1. Това става с много труд и любов. Винаги са ми казвали, това, което тренираш през седмицата, това ще играеш и през уикенда. Аз така съм правил, като събота и неделя исках да съм още по-добър“, завърши Стоичков.