В истински шоу мач в Стара Загора Приятелите на Христо Стоичков и Дрийм тима на Барселона завършиха 3:2 пред изпълнените трибуни на стадиона под Аязмото. Зрителите станаха свидетели на истинското шоу, което направиха най-големите легенди на българския футбол и някои от най-добрите футболисти играли за Барселона. Голяма част от футболистите на Барселона, които спечелиха КЕШ през 1992 година взеха участие в срещата.

Шоуто в Стара Загора започна с химна на Барселона и изпълнението на българския химн. 

Двубоят започна с няколко много емоционални думи на Стоичков към трибуните, които бурно скандираха неговото име през по-голямата част от мача.

Истинско зрелище бе да се наблюдават изявите на Христо Стоичков, Димитър Бербатов, Красимир Балъков, Илиан Илиев и Мартин Петров.

Играчите на Барселона показаха, че не са били далече времената, в които те доминираха по европейските футболни терени.

Димитър Бербатов вкара хеттрик в срещата, докато за Барселона се разписаха Христо Стоичков и Дани.

Попаденията на Бербатов и Стоичков направиха шоуто по трибуните още по-голямо.

Бербатов бе бурно аплодиран от привържениците в Стара Загора, които го посрещнаха много топло.

На трибуните на стадиона в Стара Загора присъстваха кметът на града Живко Тодоров, кметът на София г-жа Йорданка Фандъкова и министърът на спорта Красен Кралев.

Приятелите на Стоичков поведоха в резултата в 26-та минута. Мартин Петров центрира в наказателното поле, където Димитър Бербатов засече с глава и вкара топката във вратата на Ангой. 

Приятелите на Христо Стоичков отбелязаха втори гол в мача в 40-та минута. Мартин Петров центрира в наказателното поле на Барселона, където Бербатов отново с глава вкара във вратата на Ангой. 

Съдията Атанас Узунов свири дузпа за отбора на Барселона в 41-та минута за нарушение срещу Морено. Христо Стоичков изпълни дузпата, но Стоян Колев хвана неговия удар. След това при добавката Камата не пропусна да вкара и да намали резултата на 1:2.

Барселона изравни резултата в 66-та минута, когато след центриране в наказателното поле Дани засече топката с глава и я изпрати във вратата на Стоян Колев.

Димитър Бербатов оформи своя хеттрик в мача в 76-та минута, когато се възползва от отлична асистенция на Илиан Илиев. 

Шоуто в Стара Загора завърши с изпълнение на легендарната песен на Queen - "Barcelona"!

Начело на отбора на Христо Стоичков и приятели бяха - Димитър Пенев, Христо Бонев и Петко Петков. Легендите на Барселона са водени от Алберт Ферер. 

Легендите на Барселона: 1. Хесус Ангойй; 4. Хуан Карлос, 5. Фредерик Дею, 5. Мигел Анхел Надал, 2. Санчес Хара; 15. Яри Литманен, 4. Джика Попеску, 12. Серхи Бархуан; 7. Хуан Антонио Гойкоечея, 9. Хулио Салинас, 23. Сантиаго Ескеро 

Бербо показа велика снимка, загрява в Стара Загора

Приятелите на Стоичков: 1. Ивко Ганчев; 2. Емил Кременлиев, 5. Петър Хубчев, 6. Гошо Гинчев, 4. Радостин Кишишев; 7. Емил Костадинов, 9. Йордан Лечков, 20. Красимир Балъков, 8. Христо Стоичков; 10. Наско Сираков, 9. Димитър Бербатов. 

Стоичков даде емоционалното начало на мача в Стара Загора

Водещ на звездния мач бе актьорът Станимир Гъмов. Стоичков игра и за двата състава. Атанас Узунов бе съдия на мача. 

Приятелите на Христо Стоичков - Дрийм тим на Барселона 3:2

1:0 Димитър Бербатов 26'

2:0 Димитър Бербатов 40'

2:1 Христо Стоичков 42' 

2:2 Дани 66' 

3:2 Димитър Бербатов 76'

80+2' Край на мача!

76' Гол - 3:2! Илиан Илиев пусна отличен пас към Димитър Бербатов, който излезе сам срещу Ангой и не пропусна да вкара, като по този начин оформи своя хеттрик в мача!

71' Йордан Лечков влезе на мястото на Васил Драголов. 

67' Михтарски е сменен от Бербатов. Кашмер е сменен от Мартин Петров, а Гошо Гинчев е сменен от Стилиян Петров. Стоичков напусна терена. 

66' Гол за Барселона - 2:2! След центриране в наказателното поле Дани засече топката с глава и я изпрати във вратата на Стоян Колев.

64' Драголов стреля от фаул, но Ангой спаси. 

64' Ангой се завърна на вратата на Барселона. 

63' Драголов се измъкна сам срещу Гусман, който го фаулира и Атанас Узунов изгони вратаря на Барселона с директен червен картон. 

59' Видолов финтира няколко футболисти на Барселона, след което преодоля и Гусман, но в последния момент защитник на Барселона успя да избие топката пред гол линията. 

56' Ивайло Йорданов е сменен от Бончо Генчев. Димитър Бербатов е сменен от Илиан Илиев. Мюмюм Кашмер се появи в игра на мястото на Стилиян Петров. 

54' Васил Драголов изпусна да вкара сам срещу Гусман. 

52' Костадин Видолов влезе в игра на мястото на Даниел Боримиров, Петър Михтарски влезе на мястото на Дончо Донев. Васил Драголов се появи в игра на мястото на Мартин Петров. 

50' Боримиров подаде към Бербатов, който продължи към Дончо Донев, а той стреля, но покрай десния стълб на вратата на Гусман.

48' Бербатов излезе сам срещу Гусман, но се опита да подаде към Мартин Петров и топката не стигна до него. 

47' Хулио Салинас отправи удар, но встрани от вратата на Стоян Колев. 

46' Мартин Петров излезе на стрелкова позиция и отправи удар, но Гусман спаси. 

44' Димитър Бербатов излезе сам срещу Гусман, но вместо да стреля реши да подава към Мартин Петров и сбърка. Вратарят на Барселона улови топката. 

42' Гол за Барселона - 1:2! Христо Стоичков изпълни наказателния удар, но Стоянов Колев спаси. След това при добавката Камата не пропусна да вкара. 

41' Дузпа за Барселона! Морено бе фаулиран в наказателното поле и Атанас Узунов свири дузпа. 

40' Начало на второто полувреме! Христо Стоичков изведе отбора на Барселона с капитанската лента за второто полувреме. 

40+2' Край на първото полувреме!

40' Приятелите на Христо Стоичков отбелязаха втори гол в мача. Мартин Петров центрира в наказателното поле на Барселона, където Бербатов отново с глава вкара във вратата на Ангой. 

39' Фредерик Дею отправи опасен далечен удар, но топката премина встрани от вратата на Ивко Ганчев. 

36' Санчес Хара е сменен от Естебаранс. 

34' Дончо Донев смени Емил Костадинов

33' Дани отправи много опасен удар, но Ивко Ганчев успя да избие в корнер. 

30' Даниел Боримиров и Ивайло Йорданов смениха Йордан Лечков и Красимир Балъков. Литманен бе сменен от Арпон. 

29' Красимир Балъков подаде към Мартин Петров, който стреля, но Ангой спаси. 

27' Стилиян Петров пусна отличен пас към Мартин Петров, който влезе на скорост в наказателното поле на Барселона, където можеше да подаде към Бербатов, но реши да шутира и изпрати топката встрани от левия стълб на вратата на Ангой. 

26' Гол за отбора на "Приятелите на Христо Стоичков" - 1:0! Мартин Петров центрира в наказателното поле, където Димитър Бербатов засече с глава и вкара топката във вратата на Ангой. 

25' Красимир Балъков стреля от фаул, топката рикошира в стената и излезе в корнер. 

23' Христо Стоичков напусна терена под бурни аплодисменти и скандирания и е заменен от Мартин Петров. Александър Томаш влезе на мястото на Емил Кременлиев. Хави Морено се появи в игра на мястото на Санти Ескеро в състава на легендите на Барселона. 

21' Красимир Балъков с пас от запазената си марка подаде към Емил Костадинов, който изскочи сам срещу Ангой и веднага стреля, но встрани от десния стълб. 

19' Наско Сираков бе сменен от Стилиян Петров, докато в състава на легендите на Барселона в игра се появи Дани на мястото на Салинас. 

14' Яри Литманен вкара гол във вратата на Ивко Ганчев, но преди това бе маркирана засада и попадението не бе зачетено. 

10' Серхи Бархуан завърши пробива си с добър удар, но над напречната греда. 

7' Димитър Бербатов демонстрира, че се намира в отлична форма и не е забравил и в ни най-малка степен финтовете, които са негова запазена марка. Той навърза няколко човека от отбора на легендите на Барселона, след което стреля, но встрани от десния стълб на вратата на Ангой. 

7' След центриране в наказателното поле на отбора на "Приятелите на Стоичков", Ескеро стреля, но слабо и Ивко Ганчев спаси. 

4' Гойкоечея отправи удар от разстояние, но Ивко Ганчев направи рутинно спасяване. 

1' Начало на мача!