Лидерът в Югозападната Трета лига Хебър 1918 (Пазарджик) започна пълноценни двуразови тренировки подготвителния си лагер в Анталия, Турция. Късно снощи пазарджиклии проведоха лека възстановителна тренировка, а от днес заниманията ще бъдат с доста по-голям интензитет.

В първите няколко дни "зелените" ще се готвят в леко намален състав заради някои здравословни проблеми. В началните занимания и контроли няма да участват вратарят Димитър Пангев и халфът Андриан Краев. Пангев все още има проблеми с ахилеса и получи почивка от лекарския щаб на отбора. Той със сигурност пропуска проверката с втория отбор на Арсенал (Тула) утре от 15 часа местно време (16 българско).

Треньорът Николай Митов все пак има на разположение още двама вратари - опитния Петър Дебърлиев и младока Спас Видев. Аут от заниманията на този етап е и Анди Краев, който все още ходи с ботуш заради разтегнати връзки на дясното коляно. Прогнозите са ветренецът да започне тренировки на първоначално облекчен режим още в петък.

Днес към групата на хебърци в Анталия се присъедини и юношата Дениз Караасан. Той пътува с пазарджишкия тим до Истанбул, но там получи разрешение от треньора си Николай Митов да остане за няколко часа по семейни причини в града заради сериозен здравословен проблем на свой близък роднина. /БТА