Един от участниците в благотворителния мач между български звезди и отбора на Берое, в памет на бившия студент на НАТФИЗ Данаил Чирпански, Лео Бианки говори пред GONG.BG за очакванията от предстоящото събитие на ст. "Берое"

Благотворителната среща ще се проведе на 9 септември от 19:00ч. на стадиона на на Берое, а всички средства от продадените билети ще бъдат използвани за реализирането на второто издание на МСТФ през април 2019. Билети могат да бъдат закупени онлайн на eventim.bg, както и от всички каси на Eventim в страната.

"Чувстваме се много добре. За първи път играем всички заедно - досега само с Ваня (Ваня Джеферович - б.р.) и Ники Илиев. Мисля, че сме в добра форма. Аз се чувствам добре. Вчера също играх в "Отбора на сърцето" - друг благотворителен мач. От време на време тренирам, така че съм супер".

"Мисля, че сме готови за мача срещу Берое (смее се). Важното обаче е да сме на терена, да играем. Но да спечелим ще е трудно, теренът е по-голям".

"Идеята е, че артистите и актьорите могат да играят футбол, а не само да се подвизават на сцената. Хубав шанс е това артистите да покажат, че са спортни натури. Мисля, че това е едно от основните послания на срещата. Че всеки може да играе този страхотен спорт - без значение от неговата професия".

"Футболът е едно изкуство. Самото първенство става все по-силно година след година, става и по-интересно, става шоу. 

Медийни партньори са NOVA и Gong.bg.