Българският футболен съюз изгради най-модерната футболна площадка в Силистра. Финансираното по програма FIFA Forward съоръжение ще бъде на разположение на възпитаниците на спортно училище "Дръстър", както и на младите играчи на ФК "Доростол". 

Временно изпълняващият длъжността президент на БФС Михаил Касабов и първият вицепрезидент на централата Емил Костадинов уважиха официалната церемония по откриването на новото футболно игрище. Те получиха възпоменателни плакети от страна на областния управител Ивелин Статев и кмета на община Силистра д-р Юлиян Найденов. На събитието присъстваха представители на общински съвет Силистра, членът на ИК на ГЕРБ Тодор Тодоров и председателят на ОС на БФС Силистра Георги Нарлев. Директорът на училището Веселин Суров получи футболни топки, подарък от БФС и областната администрация в Силистра.

Церемонията завърши с демонстративен футболен мач, а символичното първо докосване на топката бе на легендата Емил Костадинов.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.