Три мача в Западната Б група имаха проблеми със съдийските бригади заради лошото време и мачовете закъсняха.

В Гоце Делчев местният Пирин завърши 1:1 с Монтана, а срещата закъсня с 15 минути заради съдийските неволи по непроходимите пътища в България. Резултатът бе открит от гостите в 30-та минута чрез Георгиев, а Ралчовски изравни в 87-та и донесе ценната точка за домакините.

Двубоят между Миньор Перник и Велбъжд Кюстендил закъсня с 35 минути заради забавянето на съдиите, но все пак домакините се поздравиха с победа 3:1. Краси Иванов в 3-та и Руменов в 45-та и 49-та бяха точни за перничани, а Бижев в 86-та от дузпа оформи крайният резултат в срещата.

Чавдар Етрополе победи Янтра Габрово с 2:0 с голове дело на Янков и Кръстев, а Спортист Своге се наложи също с 2:0 над Академик София. Победните попадения за домакините бяха дело на Лазаров в 20-та минута и Цветков в 32-та.

Мачът между Спартак Плевен и Чавдар Бяла Слатина започна с 30 минути закъснение, тъй като главният съдия Лъчезар Йонов бе закъсал в Правец и по този начин срещата бе ръководена от четвъртия арбитър. Двата отбора завършиха 1:1, като Тодоров откри за домакините в 34-та минута, а Цветан Николов изравни резултат в 45-та минута.

Локомотив Мездра без проблеми победи Рилски спортист с категоричното 4:0.