Ръководството на Ботев Пловдив пусна в продажба календарите за 2012 година, в която „жълто-черните” ще станат първият български футболен клуб, навършил един век. Юбилейните постери са три вида – на представителния отбор, на детско-юношеската школа и на ветераните, които преди месец грабнаха седмата си шампионска титла.

На всеки един от тях е отбелязана 100-годишнината на Ботев, като особено атрактивна е визията на снимката на школата, на която децата и треньорите са се подредили, така че да изпишат броя на годините на клуба.

Календарите са пуснати във фен-шопа на стадион „Христо Ботев” на цена от 1 лев. По време на предстоящите празници, работното време на магазина за артикули с емблемата на Ботев Пловдив ще бъде следното:

19 – 23 декември и 27 – 30 декември, от 11.30 до 18.30 часа.

24 декември, от 10.00 до 13.00 часа

Почивните дни: 25, 26 и 31 декември

В понеделник вечер от 19.12 часа започва коледното тържество, което Сдружение ПФК Ботев организира за всички свои членове, бивши и настоящи футболисти, спортно-техническия щаб и ръководството на клуба. Непосредствено преди купона, от 18.00 часа, представители на управата на клуба и сдружението ще дадат пресконференция по повод организацията и честването на 100-годишния юбилей на Ботев Пловдив.

Пуснаха новите календари на Ботев Пловдив

Пуснаха новите календари на Ботев Пловдив