С традиционен купон през почивните дни момчетата от официалния клуб на привържениците "Дунав завинаги" изпратиха отминаващата 2014 г. Те не пропуснаха да обменят мисли, разсъждения и анализи за представянето на любимите отбори, носещи името на голямата европейска река, през годината.

Най-много разговори бяха насочени към футболния клуб. Всички бяха категорични, че новото начало, поставено през лятото при "драконите", може най-накрая да ги изведе от лъкатушещия път между Б и В група, по който вървят от около четвърт век насам. "За целта обаче следва да продължи добрата работа в организационно и в спортно-техническо отношение", категорични бяха те.

ФК Дунав Русе

източник: Пресслужба на ФК Дунав Русе

"Отборът има своя облик, стил на игра, който Веселин Великов изгради само за няколко месеца", отбелязаха още феновете.

ФК Дунав Русе

източник: Пресслужба на ФК Дунав Русе

Освен това бяха изразени надежди в същия дух да се следва и политиката за подобряване на базата по отношение на терените, както и на осветление на Градския стадион, което да позволи на повече фенове да подкрепят любимците си дори и в работните дни, когато това се наложи.

ФК Дунав Русе

източник: Пресслужба на ФК Дунав Русе

Момчетата спретнаха и спортни анкети сред тях. Григор Димитров почти единодушно бе определен за най-добър спортист на България. Най-добър футболист на Дунав за 2014 г. пък стана Георги Чакъров, следван от Андреас Васев, Мирослав Будинов, Диян Димов и Михаил Милчев.

ФК Дунав Русе

източник: Пресслужба на ФК Дунав Русе

Естествено не бяха подминати и темите за дейността на самата фен организация. Момчетата си обещаха да стегнат редиците и да осигурят по-добра подкрепа на любимите отбори с името Дунав. Наред с това не липсваха традиционните идеи за нови фен артикули, песни и хореографии за предстоящите важни мачове през 2015 г.

Разнообразното предколедно меню пък включваше баница и пита с късмети за новата година, а най-много аплодисменти заслужи пожеланието - "С Веско в А група".