С тържествен купон закриха официално полусезона футболистите, треньорският щаб и ръководството на ФК Дунав.

"Драконите" са есенни първенци с преднина от 4 точки пред преследвачите от Поморие и Локомотив Горна Оряховица. В един от най-добрите полусезони през последните 25 години за клуба след 17 срещи, те зимуват с актив от 38 точки, 35 отбелязани голове (най-много от всички професионални клубове у нас) и едва 11 допуснати попадения в своята врата.

За награда дунавци получиха от ръководството подобаващо празненство. Официалната вечеря бе в новия етно ресторант "Балкан" в центъра на Русе. На нея се появиха и феновете, които отправиха специално послание към своите любимци.

"На първо място всички свързани с Дунав да са живи и здрави. Нека вратарите ни имат повече сухи мрежи. Защитниците - по-малко картони, халфовете - по-малко контузии, а нападателите - още повече голове. На треньорите желаем да спечелят повече точки, няма да се разсърдим и на максималните до края на първенството. От ръководството искаме само едно - да сбъдне мечтата на всички русенци от четвърт век насам със завръщане на Дунав в А група", заяви емоционалният и колоритен председател на фен клуб "Дунав завинаги" Александър Стефанов - Кубинеца.

източник: ФК Дунав Русе


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS