Във вторник играчите на Етър ще получат заплатите си, а отново ще се дават и премии в тима, заяви представителят на акционерите Ендер Дурмушев в отговор на публикация в столичен вестник, излязла в деня на мача.

Според написаното футболистите не са получавали заплати за юли, август и септември, взели са само по 250 лв. за победата над Любимец и се готвят следващата седмица да спрат тренировки.

„Заплатите за юли са платени, имаше леко забавяне на тези за август” - заяви Ендер Дурмушев - „Трябваше да ги дадем на 27-и и закъсняхме с няколко дни, но играчите ще си ги получат още преди първата за следващата седмица тренировка във вторник. Добре е да се знае, че септемврийските заплати се плащат в края на октомври… Някои хора искат да нарушат синхрона в Етър.”

„Освен това преразгледахме решението си след отличното представяне и временното първо място и възстановяваме даването на премии при победа. Опитваме се да градим ново начало, всяко начало е трудно. Искаме подкрепата на футболистите, всеки един играч е важен за нас. Специално благодаря на феновете, че подкрепиха отбора, очакваме подкрепата им и занапред”, каза Дурмушев.