Треньорът от детско-юношеската школа на Вихрен Атанас Ласков продължава да води тренировките на тима, като от новото ръководство продължават да се оглеждат за нов наставник. След като преговорите с Йордан Боздански не доведоха до желан резултат, се появиха имената на Петър Михтарски и Иван Колев като евентуални нови треньори.

Очаква се днес и двамата да се срещнат с кмета на южния град Андон Тотев, за да преговарят за вземането на овакантения от Наджи Шенсой пост.

Петър Михтарски вече е водил Вихрен, а Иван Колев наскоро приключи с ангажиментите си към младежкия национален отбор. Първият бе на работа в Сандански през 2005 година, а договорът на втория с БФС не бе подновен заради неуспеха в квалификациите за Европейското първенство на младежите през 2011 година.

Междувременно феновете обявиха, че няма да оттеглят предложението си бившият президент Константин Динев да стане почетен гражданин на Сандански. Подобни информации се появиха, след като бизнесменът насочи инвестициите си към Локомотив Пловдив. „Имаме внесено предложение до Общинския съвет с входящ номер и се надяваме то да бъде прието” - декларираха привържениците на санданчани.