Вратарят Руслан Стефанов, дошъл на проби от Марек е новото име в тима на Волов. Стефанов се присъедини към 22-та футболисти, които днес потеглиха от стадион „Панайот Волов” за лагера си в Смолян.

Засега вратарят е петият футболист, дошъл на проби във Волов. Към състава се присъединиха трима играчи от тима на Аксаково, които са юноши на Спартак Варна. Калоян Цветков и Милен Стефанов са нападатели, а Реджеб Ниязи играе като опорен халф. Четвъртият е юношата на Дунав Русе Алеф Караосман. Караосман е халф и през изминалия сезон игра в тима на Аристон.

Към състава не се присъединиха двама от играчите, които бяха в основния състав на тима през пролетта на „оцеляването”. Халфът Кяшив Фахрединов и защитникът Николай Миланов нямат желание да продължат кариерите си във Волов. От клуба заявиха, че двамата имат договори и до момента не са дали смислено обяснение защо искат да напуснат. Фахрединов и Миланов се присъединиха към първите трима напуснали отбора: Ванков, Мартинов и Беадиров.

В автобуса не се качи и треньорът Георги Мирчев. Той и изпълнителния директор на ФК Волов Николай Илиев отпътуваха за Смолян с кола.

Най-вероятно подготвителния лагер на шуменци в Смолян ще бъде продължен с няколко дни. Първоначално лагерът в родопския град бе заплануван до 15 юли, но сигурно ще продължи до 17 юли.

По време на лагера засега има само една запланувана контрола. Тя е с Академик София и трябва да се състои на 14 юли на стадиона в на Родопа Смолян.