В контролен мач по футбол, игран на терена с изкуствено покритие в Сандански, Вихрен победи Пирин Разлог с 4:0.

 

През първото полувреме гостите само веднъж се добраха опасно до вратата на домакините, но централният нападател на Пирин Тодор Пандев стреля във вратаря Симеонов.

 

През останалата част футболистите на Вихрен бяха по-дейни, играха с по-голям хъс и на три пъти огорчиха вратаря Жегов.

 

Първият гол падна в 7-ата минута. Тогава след центриране на Емил Тренков от ляво Руслан Иванов се оказа най-съобразителен и от 5 метра изпрати топката за 1:0.

 

В 15-ата минута след рейд по десния фланг с топката на Руслан Иванов последва центриране пред противниковата врата и Екундайо Джаейоба простреля Жегов за 2:0.

 

В 30-ата минута отново Джаейоба се възползва от добро подаване на Красимир Георгиев и със страхотен шут направи резултата 3:0 за Вихрен.

 

След почивката наставниците на санданчани Йордан Боздански и на Пирин Разлог Иван Стойчев направиха по няколко смени.

 

Дебют с фланелката на Вихрен направиха бившият нападател на ЦСКА Евгени Йорданов и бившият халф на Левски Антон Костадинов.

 

Именно Йорданов бе в основата при отбелязването на четвъртия гол. В 69-та минута той открадна топката, премина по левия фланг, подаде на Захариев, а той на Руслан Иванов вътре в наказателното поле на гостите, последва шут и резултатът стана 4:0.

 

В последната минута новодошлият във Вихрен Тони Костадинов изведе Евгени Йорданов пред вратата на гостите, последва шут и топката улучи напречната греда на Пирин.

 

До момента отборът на Вихрен Сандански постигна в контролните мачове три победи и две равенства.